Gezichtsbehandelingen

Hoge kwaliteit gezichtsbehandeling producten verzekerd

Bij Beautycare Human Touch bent u aan het juiste adres voor een verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling. Vanuit mijn eigen ervaringen en persoonlijke ontwikkelingen, heb ik een aanbod samengesteld van gezichtsbehandelingen die naar de behoefte van de klant inricht en ik graag verzorg en voldoening uit haal.

Tevens gebruik ik voor de gezichtsbehandelingen enkel deskundige producten van topkwaliteit, waaronder Janssen Cosmetics en Lookx Dermo. Door middel van moderne apparatuur en jarenlange ervaring, wordt het huidadvies en de behandeling altijd afgestemd op uw huid. Alles om uw huid een nodige boost te geven!

Topproducten
Uw huid uw doel
Ervaring met veel technieken
Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen prijslijst

Clean & Care
47,50
Clean & Care youth
47,50 - €57
Beautyfacial
56,50
Loungefacial
69,50
ZEN facial & feet
69,50
Rose wellness treatment
69,50
Seizoensbehandeling
79
Biopeeling (Neoderma)
79
Body & Beauty Relax treatment - 110 min.
109,50
IPL skin rejuvenation
..
(zie info IPL pag.)
Enkel basis make-up
29,50

Make-up advies: aangeboden bij een behandeling mits vooraf gereserveerd en interesse in het mooie diverse aanbod van de Lookx make-up lijn.

Gezichtsbehandelingen Lookx skincare

Clean & Care
50
Clean & Care incl. peeling
60
Lookx boost facial
69,50

Lookx Try me package facial:

sensitive
99
(incl.pakket twv €45,00)
dry
115
(incl.pakket twv €70)
anti aging
115
(incl.pakket twv €75,00)
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen voor huidverzorging

Er wordt een onderscheid gemaakt in algemene huidverzorging en behandelingen voor huidverbetering. Huidverzorging kunt u zien als een ‘grote onderhoudsbeurt’ naast uw eigen gebruikelijke huidverzorging. Wie er goed uit wilt zien, moet uiteraard goed voor zijn of haar huid zorgen. De clean & care behandeling is een hydraterende gezichtsbehandeling voor jong en oud. Deze bestaat uit het reinigen en scrubben van uw huid, waarop volgend uw onzuiverheden worden verwijderd. Uw huid wordt daarna verwend met een masker en een massage van decolleté, nek en schouders. Met de nodige dagverzorging, verlaat uw daarna tevreden de salon.

Een beautyfacial behandeling is een uitbreiding op de clean & care. Ook hier wordt uw huid gereinigd inclusief milde exfoliatie en worden uw verstopte porieën opgeschoont, gevolgd door een verzorgende crémemasker. De massage wordt hier uitgebreid met een gezichts- en armmassage, en uiteraard volgt ook hier een passende dagverzorging. Dergelijke gezichtsbehandelingen zijn erg ontspannend en geven een boost aan uw huid om ervoor te zorgen dat deze goed in balans blijft en bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals de zon, koud, droogte etc. Eventueel kunt u dergelijke behandelingen uitbreiden met beauty behandelingen zoals het kleuren van uw wimpers of wenkbrauwen. Ook het harsen van uw bovenlip, kin en wangen behoren tot de mogelijkheden. Ik help u graag om uw huid er weer stralend uit te laten zien, met een mooie en gezonde teint.

Gezichtsbehandelingen voor huidverbetering

Bij huidverbetering pak ik de huid aan met een doel. Ik heb ervaring met verschillende huidtypes, leeftijden en aandoeningen. Zo kan ik gericht werken aan het steviger maken van uw huid, droogte verminderen of bijvoorbeeld het rustig maken van uw huid, een ieder is welkom bij Beautycare Human Touch. De gezichtsbehandelingen die ik daarvoor uitvoer met de daarbij behorende producten, hebben een hogere intensiteit qua werking. De producten werken dieper in de huidlagen, werken ook langer door en bevatten hogere concentraties van werkstoffen. Ik pas daarbij aangepaste werktechnieken toe, alles voor een sneller resultaat en herstel. Vooraf wordt een diagnose opgesteld en daarop wordt een behandelingsplan gecreëerd. Dit behandelplan bestaat uit de daaraan gerelateerde behandeling(en) en bijbehorende producten voor thuisgebruik.

Ook is het mogelijk om bij Beautycare Human Touch een huidpeeling te ondergaan. Een peeling is een exfoliatiebehandeling waarbij de bovenste huidlaag intensief wordt geëxfolieerd. De intensiteit van een peeling is afhankelijk van het opgestelde gezichtsbehandeling plan en de benodigde ingrediënten. Zo kan een peeling bijvoorbeeld bestaan uit een mix van zuren zoals fruitzuur. Daarmee is het resultaat dan ook afhankelijk van de werking op uw huid. Of het nu gaat om een jeugdige huid met acne problemen of een rijpere huid met aanwezige lijnen of rimpels, ik help u graag met een passend advies voor uw huid.

Harsbehandelingen prijslijst

lip of kin
€10
lip en kin
€15
lip, kin & wang
€22,50
lip of kin & wang
€17,50
wangen
€15,00

Overige behandelingen prijslijst

Ampul / capsule
5,00 v.a.
Gerstekorrels verwijderen
2,50 v.a.
Janssen peeling
9,50
Lookx fruitzuur peeling
12,50
Epileren
€12,50
Wimpers verven
€15,00
Wenkbrauwen verven
10,00
Beide: €25,00
Soothing Eyewrap
15,00
Een cadeautje voor de ogen!
Uitgebreide massage van het ooggebied met een anti-aging serum & oogmasker, afgedekt met een hydraterend en verstevigend tonicwrap

De behandelingen

Lounge facial

Complete extra ontspannende gezichtsbehandeling, incl. reiniging, scrub, nalopen poriën, serum, crèmemasker en ontspannende arm-, gezicht-, decolleté- en hoofdmassage. Afsluitend met dagverzorging

Beautyfacial

Complete gezichtsbehandeling, incl. reiniging, scrub, nalopen poriën, serum, crèmemasker, armmassage, ontspannende gezichtsmassage en dagverzorging

ZEN Facial & Feet

Complete extra ontspannende gezichtsbehandeling, incl. reiniging, serum, masker en ontspannende decolleté-, hoofd- en voetmassage met het Green Tea voetenmasker. Afsluitend het inmasseren van het gezichtsmasker met drukpuntmassage. Deze kan heerlijk de rest van de dag zijn werking blijven doen.

Seizoensbehandeling

Rijke gezichtsbehandeling aangepast aan de behoefte per seizoen. Speciaal aan deze behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van hoog geconcentreerde extra’s aan werkstoffen. Dit door bijv. collageen fleece-maskers, ampullen, capsules ed. die de huid extra zullen hydrateren, voeden en/of verstevigen. Deze toevoegingen behouden ook na de behandeling nog lang zijn werking.

Clean & Care

Reinigen en scrubben v/d huid
Behandelen verstopte poriën
Crèmemasker aangepast op huidtype
Massage decolleté, nek en schouders
Dagverzorging

Clean & Care youth

Reiniging en inmasseren van de peeling/ dieptereiniging
Behandelen verstopte poriën
Inmasseren kalmerend & hydraterend
serum en crème of masker

Biopeeling

Een chinese kruidenpeeling voor huidverjonging en huidproblemen als: littekens, vette huid, acné, psoriasis, eczeem e.d.. Op basis van een kruidencocktail van algen, muntolie, melisse en calendula die samenwerken om de bloedcirculatie te verbeteren, celvernieuwing te stimuleren en de productie van collageen en elastine te bevorderen. Deze behandeling bestaat uit o.a. het inmasseren van een enzymatisch peeling (op basis van algen, en ananas & papaya enzymen die de dode huidcellen verwijderen en de natuurlijke uitstraling herstelt), de kruidenpeeling en het masker met een decolletémassage. Ook preventief tegen huidveroudering! De biopeeling is ook als minikuur (1x per week; totaal 3x) te reserveren om een optimaal resultaat te bereiken (10% korting p.b. !).

Contact opnemen

Rose wellness treatment & feet

Een speciale gezichtsbehandeling waarbij alle ingrediënten van de producten op basis van rozen zijn voor een weldadig en anti-aging effect.

Werkt extra intens door het gebruik van rosequarts- en bergchrystal stenen, waarmee ook o.a. de drukpunten worden gestimuleerd. Dit alles met effect op zowel lichaam, geest als ziel. Deze behandeling is inclusief voetmassage en Green Tea voetenmasker, welke de behandeling extra compleet maakt.

Lookx boost facial

Bij deze speciale gezichtbehandeling, starten we na reiniging met de Bio active peeling (activeert, egaliseert, verfijnt porie, verstevigt, vermindert pigmentvlekjes), De huid doorbloedt flink waardoor ook opname van werkstoffen wordt gestimuleerd. Hierna gaan we een hoog concentraat aan werkstoffen inmasseren die behoren tot het wet mask (aangepast op huidtype). Deze behandeling is incl. hoofd en decolleté/ nek/ schouder massage. Er wordt afgesloten met een serum, effleurages met de speciale multitasker crème en drukpuntmassage.

Lookx try me package facial

Boost facial incl. extra voordelig ‘try me’ pakket gevuld met min. 3 producten voor ca een maand gebruik. Eenmalig p.p. te reserveren. De keuze bestaat uit een anti aging pakket twv € 72,50, dry pakket twv € 69,00 of sensitive pakket twv € 43,50.

Body & Beauty Relax treatment

Combinatiebehandeling van een complete gezichts- met lichaamsbehandeling, incl. voet- en hoofdmassage. DÉ manier om alle spanning van je af te laten glijden!

Bij Beautycare Human Touch verlaat je herboren de Salon

Contact opnemen
Cadeaubonnen geef iemand anders het ideale cadeau.