Gezichtsbehandelingen

Hoge kwaliteit gezichtsbehandeling producten verzekerd

Bij Beautycare Human Touch bent u aan het juiste adres voor een verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling. Vanuit mijn eigen ervaringen en persoonlijke ontwikkelingen, heb ik een aanbod samengesteld van gezichtsbehandelingen die naar de behoefte van de klant inricht en ik graag verzorg en voldoening uit haal.

Tevens gebruik ik voor de gezichtsbehandelingen enkel deskundige producten van topkwaliteit, waaronder Janssen Cosmetics en Lookx Dermo. Door middel van moderne apparatuur en jarenlange ervaring, wordt het huidadvies en de behandeling altijd afgestemd op uw huid. Alles om uw huid een nodige boost te geven!

Topproducten
Uw huid uw doel
Ervaring met veel technieken
Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen prijslijst

Clean & Care
52,50
Clean & Care youth
52,50 - 62,50
Beautyfacial
62,50
Loungefacial
75,00
ZEN facial & feet
75,00
Rose wellness treatment
75,00
Seizoensbehandeling
89,00
Body & Beauty Relax treatment - 85 of 110 min.
105,00 - 139.50
IPL skin rejuvenation
..
(zie info IPL pag.)
Enkel basis make-up
32,50

Make-up advies: eenmalig aangeboden bij een behandeling mits vooraf gereserveerd en interesse in het mooie diverse aanbod van de Lookx make-up lijn.

Gezichtsbehandeling Lookx skincare

Lookx boost facial
79,50
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen voor huidverzorging

Er wordt een onderscheid gemaakt in algemene huidverzorging en behandelingen voor huidverbetering. Huidverzorging kunt u zien als een ‘grote onderhoudsbeurt’ naast uw eigen gebruikelijke huidverzorging. Wie er goed uit wilt zien, moet uiteraard goed voor zijn of haar huid zorgen. De clean & care behandeling is een hydraterende gezichtsbehandeling voor jong en oud. Deze bestaat uit het reinigen en scrubben van uw huid, waarop volgend uw onzuiverheden worden verwijderd. Uw huid wordt daarna verwend met een masker en een massage van decolleté, nek en schouders. Met de nodige dagverzorging, verlaat uw daarna tevreden de salon.

Een beautyfacial behandeling is een uitbreiding op de clean & care. Ook hier wordt uw huid gereinigd inclusief milde exfoliatie en worden uw verstopte porieën opgeschoont, gevolgd door een verzorgende crémemasker. De massage wordt hier uitgebreid met een gezichts- en armmassage, en uiteraard volgt ook hier een passende dagverzorging. Dergelijke gezichtsbehandelingen zijn erg ontspannend en geven een boost aan uw huid om ervoor te zorgen dat deze goed in balans blijft en bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals de zon, koud, droogte etc. Eventueel kunt u dergelijke behandelingen uitbreiden met beauty behandelingen zoals het kleuren van uw wimpers of wenkbrauwen. Ook het harsen van uw bovenlip, kin en wangen behoren tot de mogelijkheden. Ik help u graag om uw huid er weer stralend uit te laten zien, met een mooie en gezonde teint.

Gezichtsbehandelingen voor huidverbetering

Bij huidverbetering pak ik de huid aan met een doel. Ik heb ervaring met verschillende huidtypes, leeftijden en aandoeningen. Zo kan ik gericht werken aan het steviger maken van uw huid, droogte verminderen of bijvoorbeeld het rustig maken van uw huid, een ieder is welkom bij Beautycare Human Touch. De gezichtsbehandelingen die ik daarvoor uitvoer met de daarbij behorende producten, hebben een hogere intensiteit qua werking. De producten werken dieper in de huidlagen, werken ook langer door en bevatten hogere concentraties van werkstoffen. Ik pas daarbij aangepaste werktechnieken toe, alles voor een sneller resultaat en herstel. Vooraf wordt een diagnose opgesteld en daarop wordt een behandelingsplan gecreëerd. Dit behandelplan bestaat uit de daaraan gerelateerde behandeling(en) en bijbehorende producten voor thuisgebruik.

Ook is het mogelijk om bij Beautycare Human Touch een huidpeeling te ondergaan. Een peeling is een exfoliatiebehandeling waarbij de bovenste huidlaag intensief wordt geëxfolieerd. De intensiteit van een peeling is afhankelijk van het opgestelde gezichtsbehandeling plan en de benodigde ingrediënten. Zo kan een peeling bijvoorbeeld bestaan uit een mix van zuren zoals fruitzuur. Daarmee is het resultaat dan ook afhankelijk van de werking op uw huid. Of het nu gaat om een jeugdige huid met acne problemen of een rijpere huid met aanwezige lijnen of rimpels, ik help u graag met een passend advies voor uw huid.

Supplementen
(alleen mogelijk in combinatie met een behandeling)

Harsbehandelingen:

lip of kin
10,00
lip en kin
16,50
lip, kin & wang
27,50
lip of kin & wang
22,50
wangen
17,50

Overige:

Epileren
13,50 v.a.
Wimpers verven
17,50
Wenkbrauwen verven
12,50
Beide: €27,50
Ampul / capsule
7,50 v.a.
Gerstekorrels verwijderen
2,50 v.a.
Janssen peeling
10,00
Lookx fruitzuur peeling
12,50
Soothing Eyewrap
15,00
Een cadeautje voor de ogen!
Uitgebreide massage van het ooggebied met een anti-aging serum & oogmasker, afgedekt met een hydraterend en verstevigend tonicwrap

De behandelingen

Lounge facial

Complete extra ontspannende gezichtsbehandeling, incl. reiniging, scrub, behandelen oneffenheden/ poriën, serum, crèmemasker en ontspannende arm-, gezicht-, decolleté- en hoofdmassage. Afsluitend met dagverzorging.

Beautyfacial

Complete gezichtsbehandeling, incl. reiniging, scrub, behandelen oneffenheden/ poriën, serum, crèmemasker, armmassage, ontspannende gezichtsmassage en dagverzorging.

ZEN Facial & Feet

Complete extra ontspannende gezichtsbehandeling, incl. reiniging, serum, masker en ontspannende decolleté-, hoofd- en voetmassage met een intensief voetenbalsem. Afsluitend het inmasseren van het gezichtsmasker met drukpuntmassage. Deze kan heerlijk de rest van de dag zijn werking blijven doen.

Seizoensbehandeling

Rijke gezichtsbehandeling aangepast aan de behoefte per seizoen. Speciaal aan deze behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van hoog geconcentreerde extra’s aan werkstoffen. Dit door bijv. collageen fleece-maskers, ampullen, capsules ed. die de huid extra zullen hydrateren, voeden en/of verstevigen. Deze toevoegingen behouden ook na de behandeling nog lang zijn werking.

Clean & Care

Reinigen en scrubben v/d huid
Behandelen verstopte poriën
Crèmemasker aangepast op huidtype
Massage decolleté, nek en schouders
Dagverzorging

Clean & Care youth

Reiniging en inmasseren van de peeling/ dieptereiniging
Behandelen verstopte poriën
Inmasseren kalmerend & hydraterend
serum en crème of masker

Body & Beauty Relax treatment

Combinatiebehandeling van een complete gezichts- met lichaamsbehandeling, incl. voet- en hoofdmassage. DÉ manier om alle spanning van je af te laten glijden!

Contact opnemen

Rose wellness treatment & feet

Een speciale gezichtsbehandeling waarbij alle ingrediënten van de producten op basis van rozen zijn voor een weldadig en anti-aging effect.

Werkt extra intens door het gebruik van rosequarts- en bergchrystal stenen, waarmee ook o.a. de drukpunten worden gestimuleerd. Dit alles met effect op zowel lichaam, geest als ziel. Deze behandeling is inclusief voetmassage en Green Tea voetenmasker, welke de behandeling extra compleet maakt.

Lookx boost facial

Bij deze speciale gezichtbehandeling, starten we na reiniging met de Bio active peeling (activeert, egaliseert, verfijnt porie, verstevigt, vermindert pigmentvlekjes). De huid doorbloedt flink waardoor ook de opname van werkstoffen wordt gestimuleerd en het gel sheet mask een maximaal effect heeft op hydratatie, kalmeren en verjonging. Deze behandeling is incl. hoofd en decolleté/ nek/ schouder massage. Er wordt afgesloten met een serum, effleurages met de speciale multitasker crème en drukpuntmassage.

Bij Beautycare Human Touch verlaat je herboren de Salon

Contact opnemen
Cadeaubonnen geef iemand anders het ideale cadeau.