Recensies

Klanten ervaringen van Beauty Human Touch

Antoinette

Laren

Met veel plezier kom ik al enkele jaren in de sfeervolle salon van Marga. Heerlijke schoonheidsbehandelingen, maar ook zeer ontspannende rugmassages waar ik erg van opknap en geniet. Rustige sfeer, en zachtjes op de achtergrond mooie muziek. Kortom een feestje! én een aanrader voor iedereen!
Marietta

Eemnes

Elke 6-8 weken kijk ik weer uit naar een heerlijke ontspannen ochtend bij Marga in de salon,waar ik sinds 6 jaar kom. Voor die tijd ging ik wel eens incidenteel naar een schoonheidspecialiste maar dan was ik nooit zo tevreden, totdat ik een advertentie las van Marga en direct een afspraak bij haar maakte. Door mijn zeer gevoelige huid kan ik niet tegen veel producten, maar voorzichtig gingen we aan de slag. Marga neemt echt de tijd voor je en ze geeft een goed advies. Naast gezichtsbehandelingen laat ik ook pedicure/ lakken en massages doen. Vooral de massages zijn heerlijk en ontspannen. Sinds een jaar gebruik ik ook de make-up van Lookx, prachtige make-up voor een goede prijs en hierin geeft Marga ook weer goed advies. Ik heb zelfs een make-up workshop bij haar gevolgd! Super leuk om te doen. Kortom ik ben een zeer tevreden klant en ga altijd heel ontspannen de deur weer uit bij Marga
Nicole

Almere

Inmiddels kom ik al 3 jaar bij Beautycare Human Touch. Iedere keer wordt ik weer erg prettig ontvangen. De salon ziet er erg verzorgd en sfeervol uit. De behandeling wordt heel kundig gedaan met heel veel zorg en aandacht. Alle oneffenheden en poriën worden gereinigd. De massages die je tijdens de behandeling krijgt zijn van hoge kwaliteit. Heerlijk ontspannend! Ook weet ze alles over reflexpunten. Mijn huid ziet er na de behandeling een stuk beter uit. Je ziet dat mijn huid weer zichtbaar straalt. Ik kan merken dat Marga weet wat ze doet. Ze is erg proffesioneel mede doordat ze alles volgt wat vernieuwend is in de schoonheidsbranche. Ik kan de salon Beautycare Human Touch aan iedereen aanbevelen!!!
Jan

Laren

Zeker wanneer je wat ouder wordt ga je een goede voetverzorging meer waarderen. Natuurlijk moet dat professioneel en hygiënisch gebeuren, maar vooral de ambiance waarin je verzorgd en gemasseerd wordt maken voor mij het grote verschil.Bij Beautycare Human Touch, voor mij gewoon Marga, is de sfeer ontspannen en geeft je het gevoel dat ze alle tijd voor jou persoonlijk heeft, de reden om naast het pedicuren ook nog heerlijk mijn voeten, benen en mijn rug te laten masseren. “het geluk behoort aan de tevredenen” (Aristoteles)
Charlotte

Utrecht

Ik ben bij Marga van Beautycare Human Touch terecht gekomen omdat ik graag professioneel huidadvies en verzorging wilde. Ik ben erg enthousiast over de producten. Met goede ingredienten, waar mijn huid goed op reageert. Mijn huid is door de behandelingen rustiger geworden waardoor ik minder last heb van irritaties. Erg enthousiast ben ik over de Blue Blood gel voor onder je dag- en nachtcrème.In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Een echte aanrader voor wat stijve, zware beenspieren zijn de voet – en been massages. Daarbij gebruik ik regelmatig de Comfort Gel voor heavy legs. Daar ben ik fan van. Het werkt spierontspannend en ruikt heerlijk. Het is nu inmiddels zeven jaar geleden dat ik in de salon van Marga kwam. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Elke keer weer is het een moment van ontspanning, een moment voor jezelf en je huid krijgt weer een fijne oppepper. Daarnaast is Marga een fijn en warme persoonlijkheid. Je voelt je echt bij haar op je gemak. Een bezoekje aan de salon Beautycare Human Touch zou ik daarom echt iedereen willen aanraden!``

Bij Beautycare Human Touch verlaat je herboren de Salon

Contact opnemen
Cadeaubonnen geef iemand anders het ideale cadeau.