Manicure Blaricum

Manicure Behandeling

Bij Beautycare Human Touch kunt u verschillende manicure behandelingen ondergaan. Met alle zorg en vakkunde, behandel ik uw handen, nagels en nagelriemen. Het is mijn doel om u te voorzien van een verzorgde en frisse uitstraling, zo ook van uw handen. Naast uw gezicht, zijn het de handen die het meest zichtbare deel van uw lichaam zijn. Tevens is een manicure ook een fijne bezigheid om aan uw mentale en fysieke gezondheid te werken, het is een waar ontspanningsmoment en u hoeft even aan niks anders te denken.
Handverzorging middels een manicure is dus geen overbodige luxe, maar het plaatje is pas echt compleet met een verzorgende handmasker en afwerking met een nagellak. Bij Beautycare Human Touch kunt u uitgaan van een professionele uitvoering van een manicure, met een persoonlijke benadering en fijne sfeer.
Heerlijke behandeling
17 jaar ervaring
Ervaring met veel technieken
Manicure behandeling

Manicure prijslijst

Basis manicure (alleen als supplement)
29,50
Algemene verzorging: knippen, vijlen, nagelriemen verzorgen.
Cosmetische manicure
39,50
Algehele verzorging: knippen, vijlen, nagelriemen, velletjes, scrub, handmassage met verzorgende handcrème.
Creamy handmask
15,00
Contact opnemen

Wat is een manicure?

Een manicure is een behandeling om uw handen, nagels en nagelriemen optimaal te verzorgen. Onze handen hebben nou eenmaal veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan weersinvloeden of invloeden van schoonmaakwerkzaamheden en andere huishoudelijke taken zoals koken. Maar ook het vaak wassen van uw handen met zeep kan effect hebben op de huidvochtigheid van uw handen. Het uitdrogen van uw huid kan als gevolg hebben dat uw huid verouderd en er daardoor slechter uit gaat zien. Ook de conditie van uw nagels en nagelriemen kunnen sterk afnemen door deze invloeden.

Bij Beautycare Human Touch wordt met zorg gewerkt aan de staat van uw nagels en handen. Zo zorgt een manicure behandeling voor een sterk, natuurlijke nagel en heerlijk zachte en goed verzorgde handen. Deze vorm van handverzorging is al duizenden jaren oud en vooral populair onder vrouwen, maar ook mannen zijn hier welkom. Mijn doel is om uw handen de nodige aandacht te geven die nodig is voor een verzorgde uitstraling en een fris en zacht gevoel. Ook de ruwe plekjes en kloofjes worden onder handen genomen. Uw handen tonen bovendien uw ware leeftijd, maar met regelmatige verzorging met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van uw huid veel langer behouden. Graag help ik u aan een optimale handverzorging.

Verzorgde nagels en handen door Beautycare Human Touch

Komt u bij ons in de salon, dan is het tijd voor ontspanning. Ik zorg ervoor dat u zich snel op uw gemak voelt en pas de deur uit gaat nadat de handen en nagels weer naar wens verzorgd zijn. Kiest u voor een basis manicure, dan volgt een algemene verzorging van uw handen en nagels. Denk aan het knippen en vijlen van uw nagels, maar ook het verzorgen van uw nagelriemen. Bent u toe aan een echt rust momentje? Dan verzorg ik graag een cosmetische manicure. Naast de algemene verzorging van handen en nagels, behandel ik ook eventuele velletjes, ruwe plekjes en krijgen uw handen een heerlijke scrub behandeling om dode huidcellen te doen verwijderen. Hierop volgend worden uw handen gemasseerd met een verzorgende handcrème. Heeft u last van droge handen of een gevoelige huid? Dan zorg ik ervoor dat de behandeling goed wordt afgestemd op uw huidtype.

Breid uw manicure uit met lakwerk, uiteraard in een kleur naar keuze. Of kies voor een extra handmassage, met een lotion op basis van groene thee extracten. Of kies voor de handpakking met parafinne, deze hydrateren uw handen en geven uw huid een boost zodat deze zacht en soepel aanvoelen. Ook zorgt een massage tegelijkertijd voor een goede doorbloeding, erg fijn bij stijfheid of andere pijnkwaaltjes. Uiteraard is het ook mogelijk om naast uw manicure, een pedicure of gezichtsbehandeling te boeken bij Beautycare Human Touch. Een combinatie van deze behandelingen staat garant voor een heerlijk spa moment. Ervaar het zelf door contact met mij op te nemen, u bent van harte welkom in mijn salon.

Bij Beautycare Human Touch verlaat je herboren de Salon

Contact opnemen
Cadeaubonnen geef iemand anders het ideale cadeau.