Pedicure Blaricum

Pedicure Behandeling

Bij Beautycare Human Touch bent u aan het juiste adres voor een professionele en verzorgende medisch pedicure. Wist u dat het goed verzorgen van uw voeten ook bijdraagt aan uw lichamelijke en geestelijke gezondheid? Gun u zelf dan ook voetbehandeling op z'n tijd en verwaarloos uw voeten niet. Een pedicure is namelijk ook echt even een momentje voor u zelf nemen. Kom helemaal tot rust en ervaar de luxe van een dergelijke voetbehandeling.
Ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt in de salon en stel uw behoeftes altijd voorop. De pedicure behandelingen zijn erop gericht om u van uw voetklachten af te helpen of pijnklachten zoveel mogelijk te verminderen. U kunt er dan ook van uitgaan dat uw voetklachten altijd adequaat en met de nodige deskundigheid worden behandeld bij Beautycare Human Touch.
Heerlijke behandeling
14 jaar ervaring
Ervaring met veel technieken
Pedicure

Pedicure prijslijst

Wij verzorgen alleen op basis van structureel onderhoud ( gemiddeld elke ca 6 weken), en geen incidentele voetproblemen. Bij de eerste behandeling en achterstallig onderhoud kan een meerprijs worden berekend.

Cosmetische pedicure
46,50
Ontspannende algemene verzorging, incl. voetenbad en het inmasseren van de verzorgende Puur Vera voetencreme.
Uitgebreide pedicure vanaf
52,50
Complete verzorging, incl. voetenbad, knippen etc., behandelen van een probleem als ingroeiende nagel, likdoorn of overmatig eelt. Afsluitend het inmasseren van de verzorgende Puur Vera voetencreme.
Wellness pedicure
82,50 / € 88,50
Uitgebreide cosmetische of uitgebreide voetverzorging incl. 30 min voetreflexmassage

Wat is een pedicure behandeling?

Bij een basis pedicure behandeling start ik bij het verzorgen van uw nagels. Het knippen, schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving zorgt vaak al voor een frissere en verzorgde uitstraling. Bent u toe aan een ontspanningsmoment? Kies dan voor de cosmetische behandeling. Hier zorg ik ervoor dat uw voeten de nodige aandacht krijgen die ze écht verdienen. Van het verwijderen van eelt en hiel kloven na een heerlijke voetenbad, tot het insmeren met een verzorgende voeten crème. Ik help u graag met een passende behandeling voor uw voeten en klachten. Naast dames, zijn ook zeker de heren welkom hier.

Heeft u bijvoorbeeld last van een ingegroeide nagel, likdoorn, schimmelnagel of overtollig eelt? Kies dan voor de uitgebreide behandeling en samen komen wij dan tot een passende pedicure. Uiteraard wordt ook hier de nodige aandacht aan het cosmetische plaatje gegeven en staat ontspanning voorop, echter ligt de focus op het behandelen van het probleem. Bij Beautycare Human Touch kunt u uitgaan van een persoonlijke en professionele uitvoering van een pedicure. Ook kunt u een pedicure combineren met een manicure of een beauty behandeling zoals een voetmasker of kleurlak.

De voordelen van een pedicure

Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor ontspanning en verfraaiing van de voeten, maar ook voor andere fijne bijkomstigheden. Een gemiddeld persoon zet namelijk al gauw duizenden stappen per dag, wat weer de nodige slijtage aan uw voeten als gevolg heeft. Het goed onderhouden van uw voeten middels een regelmatige pedicure, zorgt ervoor dat de eerste tekenen van likdoorns, eeltknobbels en schimmelinfectie vroegtijdig gedetecteerd kunnen worden. Dergelijke problemen zijn in het beginstadium makkelijker te behandelen. Zo verlaagt u tevens de kans op infecties.

Maar ook helpt het goed verzorgen van uw voeten voor een juiste huidvochtigheid en hydratatie. Tijdens een pedicure week ik uw voeten in warm water, behandel ik uw nagelriemen en masseer ik de voeten met een crème. Dit zorgt ervoor dat het vocht in de huid van uw voeten goed wordt behouden en daarmee wordt de kans op blaren en kloven vermindert. Ook verwijder ik hiermee eelt en dode huidcellen.

De behandelingen die ik toepas bevorderen ook de bloedcirculatie. Heeft u pijnklachten of last van stijfheid? Dan kan een pedicure uitkomst bieden. Tijdens de pedicure vindt er namelijk een voetmassage plaats. Deze bevordert de bloedsomloop en kan daarmee voor verlichting zorgen bij gespannen kuiten en voeten. Een pedicure ontspant uw lichaam en kan helpen stress te verminderen. Bij Beautycare Human Touch gaan we voor gladde en mooie voeten, maar ook voor het nodige zen moment. Ervaar de behandeling nu door contact op te nemen middels het contactformulier, telefonisch of whatsapp.

Bij Beautycare Human Touch verlaat je herboren de Salon

Contact opnemen
Cadeaubonnen geef iemand anders het ideale cadeau.

Overige behandelingen

Creamy footmask
10,00
Basislak
5,00
Contact opnemen
Kleurlak
14,50
Lak verwijderen
5,00
Extra versiering
5,00 v.a.