Beautycare Human Touch

Beautycare Human Touch.

Beautycare Human Touch streeft ernaar om haar klanten de salon weer tevreden en voldaan te laten verlaten. De behandelingen zullen u goed doen, opladen, en het gevoel geven dat u weer er weer even tegenaan kunt.
Zie het als een rustpunt in de huidige maatschappij met de alledaagse drukte en stress. Een moment waarop u echt even aandacht aan uw persoonlijke behoeftes besteedt. Laat u verwennen en voel weer in balans! Dat hebben we toch allemaal nodig!
Contact opnemen
Kwaliteit
Breed aanbod
Ieder huidtype

Over mijzelf

Perfectie, kwaliteit, persoonlijke aandacht en uiterlijke verzorging.

Dit zijn een aantal sleutelwoorden die mijn leven en natuurlijk nu ook mijn salon beheersen. De naam ‘Human Touch’ geeft mijn instelling al aan; ik voer mijn vak met liefde uit en wil alleen het beste voor mijn klanten. Dat verschil probeer ik aan mijn klanten over te brengen en voel deze waardering, waar ik mijn voldoening uithaal.

Jong nog startte ik in het kappersvak en jarenlang heb ik een gezellige salon in Laren gerund. Hoewel er sprake van was dat ik deze salon zou overnemen, wist ik dat er nog veel meer was wat ik nog in de toekomst wilde gaan ondernemen. Resoluut heb ik destijds mijn leven omgegooid, en ben na een werkvakantie op Hawaii de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Dit met als ondergrond de Newport spa en diverse Lifestyle salons, waar ik veel kennis en deskundigheid opgedaan heb over de vele aspecten van beauty en daarbij de balans tussen lichaam en geest.

Momenteel werk ik alweer ruim 13 jaar tijd in volle tevredenheid als eigen onderneemster waarbij ik naast schoonheidsspecialiste ook nog diverse opleidingen gevolgd heb zoals pedicure en ook de hbo-studie tot voetreflextherapeute heb afgerond. Om mezelf ‘up to date’ te houden volg ik nog maandelijks diverse trainingen m.b.t. mijn vak. Of dat nu producttrainingen zijn, nagelpathologie of cosmetica etc etc, ik zorg dat deze ontwikkelingen mij scherp houden, wat dit vak ook leuk en interessant houdt.

Uit al mijn opgedane ervaringen en persoonlijke ontwikkelingen heb ik zelf een aanbod van behandelingen samengesteld die ik graag uitvoer, waar ik voldoening uit haal, en waarvan ikzelf het idee heb dat er bij de mensen behoefte aan is. Neem gauw een kijkje bij de behandelingen waar men bij Beautycare Human Touch van kan genieten.

Bij Beautycare Human Touch verlaat je herboren de Salon

Contact opnemen
Cadeaubonnen geef iemand anders het ideale cadeau.