Producten huidverzorging & verbetering

Met veel zorg heb ik professionele producten uitgezocht voor uw huid.
De aantoonbare werkzaamheid,  ingrediënten en prijs-kwaliteitsverhouding zijn van groot belang. Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam, dus alleen het beste is van groot belang!

Lookx make-up.

LOOkX make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.
De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen, muv lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraat was). De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergene vrije parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfum allergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.
Contact opnemen
look x makeup
Kwaliteit
Breed aanbod
Ieder huidtype

Lookx Skincare.

LOOkX werkt met de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. De effectiviteit van een product kan daarmee tot wel 50x versterkt worden! LOOkX Skintechnology combineert innovatieve plantstamcel therapie met peptides, waardoor de stoffen huideigen worden. Hierdoor kunnen ze doordringen tot de diepere huidlagen, en worden de producten extreem goed opgenomen. Het product doet direct zijn werk, maar werkt ook de hele dag door! En dat is natuurlijk heel belangrijk voor o.a. pollution bescherming en anti-ageing. Het LOOkX laboratorium staat in Zwitserland en heeft eco-cert certificering. De unieke huid- verzorgende make up maakt het assortiment compleet.

Plantstamcellen
LOOkX Skincare maakt gebruik van verschillende plantstamcellen in haar producten, onder andere van tomaten, druiven, frambozen en de cactusvijg. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben als unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo beschermen ze bijvoorbeeld de huideigen volwassen stamcellen door hun omgeving in optimale conditie te houden. De plantstamcellen die LOOkX in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Vaak worden er peptiden aan toegevoegd om ze nog dieper in de huid te laten dringen.

Peptiden
Om dit soort werkstoffen op de juiste manier in de huid te krijgen, bevatten alle LOOkX Skincare producten peptiden – moleculen – die uit korte ketens aminozuren bestaan. Peptiden werken als geleiders van actieve ingrediënten, waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komen.

Lookx skincare biedt ter kennismaking of als handig vakantie verpakking ook diverse pakketten tbv de gevoelige huid, droge huid en anti aging. Deze kunt u bestellen.

Look X Skincare

Janssen Cosmetics.

JC besteedt met name aandacht aan:
De kwaliteit van de producten, ondersteund door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische tests en werkzaamheidonderzoek.
Het gebruik van actieve bestanddelen die overeenkomstig de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en waarvan de veiligheid en werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen.
Contact opnemen

Wat zijn cosmeceuticals nou precies? Cosmeceuticals is een bijzondere en unieke vorm van cosmetiche producten en kan eigenlijk  worden gezien als een huwelijk tussen cosmetica en farmaceuticals. Cosmeceutische producten hebben biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediënten veel betere resultaten leveren dan de reguliere cosmetische ingrediënten. Cosmetica moeten altijd voldoen aan de cosmetische wetgeving, cosmeceuticals onderscheiden zich hieraan doordat ze ook zo veel mogelijk moeten voldoen aan de farmaceutische/medische wetgeving.

De toepassing van een cosmeceutische product is anders dan een farmaceutische product. Cosmeceutische producten zijn niet gecontroleerd door medische autoriteiten en de duur van gebruik is onbeperkt, terwijl bij een medische product de duur van toepassing vaak tijdelijk is. Juist hierdoor onderscheid Janssen zich van de conventionele cosmetica merken. Er zijn maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.

janssen cosmetics

Janssen Cosmetics biedt met het merk Cosmeceuticals een groot aantal individuele huidbehandelingen aan, die uitsluitend door schoonheidsspecialisten in schoonheidssalons of -instituten worden uitgevoerd. Doel hiervan is de huidverzorging in schoonheidssalons te ondersteunen met een nieuwe generatie innovatieve producten. De aandacht gaat hierbij met name uit naar de actieve bestanddelen en behandelingsmethoden.

Bij Beautycare Human Touch verlaat je herboren de Salon

Contact opnemen
Cadeaubonnen geef iemand anders het ideale cadeau.